Om Beyond Nordic

FOSO - FUTURE OF SCANDINAVIAN OUTDOOR

Beyond Nordic är ett svenskt varumärke inom friluftsliv/outdoor grundat 2018 av Johannes Franzén och Patrik Tankred. Visionen är att skapa funktionella, hållbara och snygga friluftskläder och fritidskläder med en optimal passform. Detta till ett lågt pris i förhållande till kvaliteten på kläderna. Genom egen utveckling av våra plagg och försäljning direkt till dig utan mellanhänder kan vi erbjuda lägre priser än mer etablerade varumärken. Detta utan att tumma på design, kvalitet eller passform.

Vi är:

- Ett ungt och oberoende varumärke med fokus på funktionella kläder
- Skapat av outdoorentusiaster, för outdoorentusiaster 
- Baserade i Stockholm, där vi också lagerför alla våra produkter

Vår målsättning:

- Leverera unika, högkvalitativa friluftskläder till ett överkomligt pris
- Bli Future Of Scandinavian Outdoor [FOSO]

Hur:

- Genom att erbjuda våra produkter direkt till dig som slutkund, och kapa alla onödiga steg i den annars så långa distributionskedjan så som agenter, distributörer och återförsäljare, kan vi sälja produkter av hög kvalité för ett pris upp till 2-3 gånger lägre än andra aktörer på marknaden.

Vart vi finns:

- Våra produkter säljs exklusivt online på www.beyondnordic.se 

Hållbarhet & Miljötänk:

- Som outdoorentusiaster håller vi moder jord varmt om våra hjärtan. Vi försöker ständigt hitta den mest miljövänliga transporten för våra varor, liksom att hålla vår produktionskedja grön hela vägen från fabrik till dig som slutkund.